В забързаното ежедневие все по-често търсим алтернатива, която да замени дразнещите самобръсначки и болезнената кола маска с краткотраен ефект. Питали ли сте се някога колко време прекарвате в банята всеки ден заради тяхната нефункционалност? Точно така. Безумно много. За щастие, методите за отстраняване на окосмяването постоянно се развиват и днес все повече жени и мъже прибягват до фотоепилация или лазерна епилация. Но какви са приликите и разликите между тях?

Прилики

Разлики

Кой вариант да изберем?

И двата метода доста си приличат по своята същност, но разковничето е в разликите. Някои жени предпочитат фотоепилацията заради по-ниската цена, която на практика е единственото ѝ преимущество. За сметка на това неконцентрираната широкоспектърна видима светлина облъчва клиентите ненужно. В бъдеще това може да предизвика редица проблеми като кожни заболявания, разширени вени и др.

Дълготрайна липса на окосмяване е възможно да се постигне единствено като се разруши космения фоликул. С други думи: само чрез лазерна епилация. Не рискувайте здравето си и се доверете на професионалисти. Не е без значение кой ще извърши курса процедури. Въпреки че изисква по-голяма инвестиция, лазерната епилация спестява много пари в бъдеще. А не на последно място и време, тъй като ще забравите за досадните самобръсначки, врасналите косъмчета, сърбежа и болезнената кола маска.

За винаги актуална инфомация се абонирайте за нашия пощенски списък