Скъпи приятели, с голямо удовлетворение Ви информираме, че „Varix Clinic – венозен лазерен център“ успешно премина одит и категорично покри критериите и изискванията на стандарта за качество ISO 9001:2015. Въвеждането на системата за управление на качеството е стратегическо решение на основателя на Varix Clinic – д-р Ангел Радев, воден от убеждението, че това е една стабилна основа за устойчиво развитие.  

Стремежът на д-р Радев и екипът му към непрекъснато повишаване на квалификацията посредством множество обучения и участия на международни научни форуми, както и колаборацията с водещи световни специалисти в сферата на флебологията, води до непрекъснатото подобряване на качеството на медицинските ни услуги.

Мисленето, основано на потенциалния риск, ни дава възможност да определим факторите, които могат да предизвикат отклонение от очакваните резултати и да вземем превантивни мерки за контрол. Водени сме от желанието ни да повишаваме удовлетвореността на нашите пациенти и да им предлагаме качествено медицинско обслужване на европейско и световно ниво. Постоянният ни стремеж е да предоставяме на пациентите ни среда, в която да се чувстват обгрижени, среда, в която ще получат нужното внимание и отношение към тях, защото спокойствието на пациента е водещо за добрия краен резултат от лечението. Целият екип на Varix Clinic работи за постигането на високите цели, заложени от основателя на клиниката.

Изключително щастливи сме, че „Varix Clinic – венозен лазерен център“ е първата и единствена венозна клиника в България удостоена с подобен сертификат за качество.

Благодарим и на всички наши пациенти за доверието!